fbpx

WALDORF ASTORIA DUBAI PALM JUMEIRAH

Koge esmaklassilist teenust Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah hotellis!

Maailmakuulsal Palm Jumeirah’il asuv Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah pakub luksuslikke tube ja sviite, kust avaneb panoraamvaade Araabia lahele. See elegantne rannahotell pakub 200-meetrist privaatset randa, veespordialasid, tenniseväljakuid, lasteklubi ja Waldorf Astoria spaas meeldivat lõõgastust.

 

Kõik toad on avarad, sisustatud kaasaegse disainiga ning varustatud Waldorf Astoria signatuurvooditega. Tubades on suur rõdu, kust avaneb vapustav vaade Palm Jumeirah’le või Dubai siluetile. Igas toas on mugav istumisnurk, töölaud ja 42-tolline lameekraaniga televiisor. Valgest marmorist vannitoad on varustatud avara vanni, televiisori, dušinurga ja luksuslike tualett-tarvetega.

 

Külalised saavad valida 6 restorani ja baari vahel, kus pakutakse mitmekesist einestamiskogemust: araabia kööki , Kagu-Aasia maitseid või vabaaja gurmee-õhtusööke. Restoran ja lounge Palm Avenue pakub terrassi koos privaatsete kabiinidega, kus saab nautida kokteile ja rahvusvahelisi roogasid. Serafina baar pakub signatuurkokteilide valikut ja elavat meelelahutust õhtuti.

 

Hotellil on ka suurepärane asukoht: Dubai Marina on 10-minutilise autosõidu kaugusel, Burj Khalifa ja Dubai Mall on 30 minuti kaugusel autoga. Dubai rahvusvaheline lennujaam on 35 minuti kaugusel kuurordist.

 

Hotellil on olemas ka uhke veepark, kus lapsed saavad lõbutseda ja päikselist puhkust nautida.

 

Uuri hotelli kohta rohkem SIIN

 

Broneeri oma unustamatu reis kirjutades info@fantaasiareisid.ee

 

Meie 19-aastane kogemus reisinduses võimaldab meil leida parimad pakkumised ka kõige nõudlikumatele soovidele. Pakume personaalset ja kiiret teenindust, et tagada meeldejääv puhkusereis, mis vastab just Sinu ootustele. Arvestame alati Sinu eelistusi ja võimalusi, et leida sobivaimad sihtkohad ja hotellid ning anda väärtuslikke nõuandeid, mida seal teha.

Tagasi blogisse