fbpx

Bodrum – maitsev, kui kirss tordil

Bodrum on kui kirss tordil, mida süüakse ära viimasena.
Kui teised Türgi piirkonnad on käidud ja nähtud, siis nüüd on võimalik avastada ja nautida ka Bodrumi piirkonna ilu ja võlu.
See piirkond on ajalooliselt olnud tihedalt seotud Kreeka kultuuriga ja selle mõju on ka tänapäeval selgelt tuntav!  Ja mis imestada – Kosi saar on ju sealt vaid kiviviske kaugusel ja sinna korraldatakse ka päevaseid ekskursioone.

Imeliselt kaunis loodus, kus mäed annavad käe imeilusale helesinisele merele, on hingematvalt ilus.
Kaunis lahesopid pakuvad võimalust  nautida ka privaatsemat puhkust.
Linnades on aktiivne linnamelu ja tunda ehtsa kuurordi hõngust – erinevad üritused, elava muusikaga tavernad, diskod ja kõik muu melu kuulub ju ka puhkuse juurde. Pidu sinus eneses – lase end vabaks ja puhka kogu hingest.
Hotellide valik on väga lai – pakkudes toredat majutust ka tagasihoidliku eelarvega reisijale, kuni delux hotellideni välja.

Küsi pakkumist meie reisinõustajatelt: info@fantaasiareisid.ee

Täna tutvustame Teile mõningaid kõrgema kategooria kvaliteethotelle Bodrumi piirkonnas. Need sobivad nii lastega peredele, kui ka romantilist kvaliteetset puhkust soovivatele paaridele.

Onlines on pakkumises reisipikkused 6-ööd ja 7-ööd ning pikemad. Kliki siia 
Vali sobib kuupäev, reisipikkus ja reisijate arv ja soovitud hotelli kategooria ja toitlustustüüp.

 


KÕRGEMA KVALITEEDIDA HOTELLID
lastega puhkamiseks ja ka paaridele romantiliseks puhkuseks.

 

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM 5* Ultra kõik hinnas teenusega

Rannahotell, kus on suurim veepark 21 liumäega ( 9 lastele ja 12 täiskasvanutele) , üks bassein on soojendusega teatud perioodidel. Lapsed saavad lõbutseda Dinosauruste pargis ja õhtuti korraldatakse erinevaid meelelahutuse showsid.
Hotellis on lasteklubi, mis pakub tegevust erineva vanusega lastele.  Palju on sportimisvõimalusi.
Hotell koosnev peahoonest ja 45-st bangalost – toatüüpide valik on väga suur. Hotellis on 6 restorani, millest 5 on a la carte restoranid, nendest 2 on lisatasu eest ja 11 baari, millest Energy Vitamin Bar on lisatasu eest.
Sobib nõudlikule turistile.
Bookingu hinnan g 8,7

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia  

KEFALUKA RESORT 5* , Ultra kõik hinnas

Suurepärane rannahotell, 50 000 m suurune kompleks suure mäe jalamil imelises Akyarlari lahes. Maalilise, hoolitsetud territooriumi kõrval on avar liivarand ja selge Egeuse mere vesi. Hotell pakub kaasaegseimat mugavust ja teenindust koos elegantse sisekujunduse ja laia teenustevalikuga. Pakkumisel on erineva kategooria stiilsed toad, mille rõdudelt saab imetleda vaateid sädelevale merehorisondile. Hotelli suurepärane spordi- ja meelelahutusinfrastruktuur tagab aktiivse puhkuse. Lastele ja teismelistele on basseinid, veepark, restoran, mängutoad ja klubid. Kefaluka Resort on suurepärane mugavuse ja hubasuse nurgake Egeuse mere ranniku vapustavas looduses.
Hotellil on 3 restorani ja 5 a la carte restorani ning 6 baari
Täiskasvanutele on 3 basseini ja lastele samuti 3 basseini. Basseinides on liumäed – 5 lastele ja 5 täiskasvanutele.
Sobib nõudlikule kliendile.

Bookingu hinnang 8,1
Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia 

 

SELECTUM COLORS BODRUM 5* Ultra kõik hinnas

Hotell asub Gümbeti linnaosas, 4 km kaugusel Bodrumi kesklinnast. Bodrumi rahvusvaheline lennujaam on hotellist 35 km kaugusel. Põneva kujundusega hotellis on mõeldud erinevate klientide soovide peale.
Viimane renoveerimine toimus 2023 aastal. Hotelli üldpindala on 38 000 m². Hotell koosneb 3-korruselisest peahoonest koos liftidega ja 43 bungalo kompleksist.
Hotellil on eraldi ka lõõgastusbassein üle 15 aastastele klientidele. Välibasseine on 2 , nendest ühes on 2 liumäge.  On pearestoran ja 4 a la carte restorani ning 7 baaril
Olemas on ka Spakeskus koos Türgi hamam saunaga. Õhtuti toimuvad üritused amfiteatris.
Sobib keskpärast taset aksepteerivale kliendile. Bookingu hinnang on 112 kliendi poolt 6,9,   aga tripadvisoris on 3928 klienti hinnanud tasemeks 4,5

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia 

 

BODRUM PARK RESORT 5* ultra kõik hinnas

Hotell asub 2 km kaugusel Yalisiftlikust. Bodrumi lennujaam on hotellist 40 km kaugusel. Renoveeritud 2022 aastal.
Hotell asub väikese maalilise lahe kaldal Bodrumi kuurordi lähedal. Varustatud liivarand ja möbleeritud basseiniterrassid muudavad Bodrum Park Resort ideaalseks rannapuhkuseks. Külalised saavad tegeleda sukeldumise ja veespordiga.
See koosneb 3-korruselisest peahoonest ja 26 3-korruselisest hoonest, üldpindala on 120000m2.
Hotellil on veepark (5 veeliumäge täiskasvanutele ja 5 veeliumäge lastele). pearestoran ja 3 a la carte restorani ning 4 suupiste baari. Oma kondiitritöökoda valmistab imemaitsvaid tooteid.
Hotelli spaakeskuses on saun ja Türgi aurusaun. Külalistel on võimalus mängida piljardit, noolemängu ja lauatennist. Laste jaoks on mänguväljak.

Bookingu hinnang 8,3
Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT 5*, ultra kõik hinnas

Hapimag Sea Garden on luksuslik viietärnihotell, mis asub Bodrumi poolsaare lõunarannikul keset männimetsa. Hotellil on erarand, välibassein ja rõduga toad.
Külalised saavad einestada hotelli romantilises restoranis, kust avaneb vaade Egeuse merele ja mägedele. Baaris saab nautida erinevaid jooke ning meelelahutuseks on olemas ööklubi.
Hapimag Sea Garden Resort on sisebasseini, spordikeskuse ja aurusaunaga. Rannas saab tegeleda veespordiga. Olemas on ka eraldi lastebassein koos veeliumägedega. Noorematele külalistele on saadaval miniklubid ja tegevused.
Hotell koosneb 4 hoonest ja viiamne renoveerimine oli 2021 avalikud kohad. Territoorium on 190000m2
Olemas on 2 restorani ja 3 a la carte restorani ning 4 baari.

Bookingu hinnang on 8,6
Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM 5*  ultra kõik hinnas

Titanic Luxury Collection Bodrum asub Guvercinlikis. Kohapeal on spaakeskus ja erarand. Kuurordil on välibassein, kus on täiskasvanutele 6 liumäge ja lastele 3.
Külastajad saavad restoranis eineid või baaris jooke nautida. Hotellis on 3 restorani ja 14 a la carte restorani ning 16 baari.
Lisamugavusteks on tubades hommikumantlid ja sussid. Ehitatud 2018 ja täielikult renoveeritud 2023. Territoorium 80000m2. Hotell koosneb 30-st kolmekorruseliste majakestest.
Kuurordist on võimalik rentida autot ja kohapeal saab tegeleda ka veespordiga. Kuurordis saab tennist mängida ning piirkond on populaarne sukeldumise poolest.

Bookingu hinnang 9,2

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

MIRADA EXCLUSIVE BODRUM 5*  ultra kõik hinnas

Asub Bodrumi linnas, 1,1 km kaugusel Bitezi rannast. Ehitatud 1994 ja viimane renoveerimine 2023 aastal. Territoorium 30000m2, Hotellis on peahoone ja 15 kahekorruselist majakest.
Hotellis on 3 restorani ja 3 a la carte restorani ja 5 baari. Pakutakse ka halal hommikusööki ja soovi korral ka gluteenivabad toidud.
Basseine on täiskasvanutele 3 ja lastele 1. Olemas on sisebassein, saun, meelelahutuspersonal ja lasteklubi. (ei ole liumägesid)
Sobib nõudlikule kliendile

bookingu hinnang 8,5

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

LUJO ART&JOY HOTEL 5* hommikusöökidega ja ultra kõik hinnas (müüakse kiiresti välja ja vabu kohti on harva saada)

Lujo Bodrum A`la Carte All Inclusive on luksuslik hotell koos 3 eraranna, 4 erineva välibasseini ja spaaga.
Hotell asub 4 km kaugusel Gouverjinlik külast, 20 km kaugusel Bodrumi küla keskusest. Bodrumi lennujaam on 15 km kaugusel.
Hotell avati 2018. aasta mais, kosmeetiline renoveerimine viidi läbi talvel 19-2020. Hotelli kogupindala on 110 000 m². Hotell koosneb viieteistkümnest 2- ja 4-korruselisest liftiga plokist, kuueteistkümnest 1-2-korruselisest Forest’i toast, 3-korruselisest abihoonest liftidega ja seitsmest 2-3-korruselisest liftiga villast.
Oma valge liivarand asub 15 m kaugusel hotellist. Ranna pikkus on 1 km.  3 randa: pearand Joy Beach, Escape Beach (Escape Beach pakub täielikku rahu ja lõõgastust; kuna see rand on lahe kõige rahulikum osa, on see rand kaetud täiusliku valge liivaga) rannaklubi – Indigo Beach Club – üle 16-aastastele külalistele.
Maki basseinikompleks, 5 välibasseini, kogupindala 7000 m². Veepark, 6 veeliumäge täiskasvanutele. Indigo Beach Clubi bassein (soojendusega apr.-mai, sept.-okt.)
Hotellis on mitmed peened söögikohad – 8 a`la carte restorani, eraldi restoran Lujo Edition villade külalistele. 12 baari: Indigo (+16) (avatud maist oktoobrini), Joy Bar, Escape Bar, Pier Lotus, Sports Bar, Maki Bar, Arena, Pablo Esco Bar – premium joogid, sigarid (lisatasu eest), Luz Cafe, Bluette Patisserie – kondiitritöökoda, Juice N Joy Bar
Ööpäev läbi avatud pearestoranis saab õhtuti nautida 9 erinevat kööki à la carte-menüü alusel. Vabamas õhustikus on võimalik einestada restoranis Teppanyaki, kus pakutakse maitsvat liha ja värskeid mereande koos kokteilide ja veinidega. Pablo Esco Bar pakub vintage-viskisid ja esmaklassilisi käsitsi rullitud sigareid.

Sobib nõudlikule kliendile, kes armastab gurmeekööke.

Bookingu hinnang on 8,9

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia 

 

VOYAGE TORBA 5* ultra kõik hinnas

Puhkeküla asub Bodrumist umbes 6 km kaugusel. Hotell koosneb 84 bungalo tüüpi kahekorruselistest majakestest. Viimane renoveerimine 2021 aastal.
Hotellil on Egeuse mere ääres oma privaatne liivarand.
Hotellis Cuisine 24 on ööpäev läbi avatud à la carte restoran, 7 à la carte restorani (lisatasu), 2 suupisterestorani, 15 baari, 1 kondiitriäri ja 1 lasterestoran.
Hotellis Voyage Torba on veepark, kus on 6 täiskasvanu liumäge ja 3 lasteliumäge, ning Comfort Zone, kus on spaakeskuses puhkeala. Basseine on täiskasvanutele 6 ja lastele 4.
Türgi kööki saab nautida peamise restorani basseini ääres. Pagariäri pakub eksklusiivseid šokolaadimagustoite ja pudinguid. Pakutakse kala ja Jaapani hõrgutisi ning Mehhiko restoranis saab nautida külmutatud margariitasid.

Bookingu hinnang: erakordne, 9,6

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

SOOVITAME VEEL TUTVUDA:

 

BLUE DREAMS RESORT 5*, ultra kõik hinnas

Viietärnihotell Blue Dreams Resort Bodrum-Ultra All Inclusive on vaatega Vahemerele ning pakub luksuslikke möbleeritud rõduga tube. Kohapeal on erarand ja hästi sisustatud spaa.
Hotell asub 10 km kaugusel Bodrumist. Kaugus Bodrumi lennujaamast on 23 km. Hotell avati 1996. aastal, viimane renoveerimine toimus 2023. aastal (renoveeritud toad, uued Beach Side toad, SPA-keskus, uued rannapaviljonid, uus spordikeskus, snäkiterrass, restoran). Koosneb 3-korruselisest peahoonest ja 2-korruselistest bungalodest (40). Külaliste mugavuse tagamiseks on olemas liftid. Hotelli kogupindala on 58 000 m². Hotelli kõrval asub privaatne liiva- ja kruusarand.  Territooriumil on 5 välibasseini täiskasvanutele ja 1 lastele ja veepark 4 liumäega täiskasvanutele.
Pearestoran ja 3 a la carte restorani ning 8 baari.
Majutusasutuses Blue Dreams on elav ööelu, ööklubi ja meelelahutusmeeskond. Lapsed saavad lustida miniklubis, veepargis ja mänguväljakul.

Bookingu hinnag on 7,8

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

LA BLANCE ISLAND BODRUM 5*, ultra kõik hinnas

La Blanche Island Ultra All Inclusive asub Guvercinliku külas, eraldatud piirkonnas mere ääres, looduslikult väga kaunis kohas. Kohapeal on liiva-kruusaklibu erarand, välibassein, veepark ja suur spaa, kus on saun, Türgi aurusaun, sisebassein, jõusaal ja massaažitoad.
Ehitatud 2014 aastal. Territooium 82000 m2. Koosneb peamajast ja 18 villa tüüpi majadest. Olemas  6 restorani ja 10 baari (osad lisatasu eest).
Basseinides on 10 liumäge täiskasvanutele ja 3 lastele.
bookingu hinnang 7,7

Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia 

 

BODRUM HOLIDAY RESORT and SPA 5*, ultra kõik hinnas

Hotell asub 4 km kaugusel Bodrumi keskusest. Bodrum Miliase lennujaam on 35 km kaugusel.
Hotell koosneb 6-korruselisest peahoonest koos liftidega, ühekorruselisest lisahoonest ja üheksast 3-korruselisest klubihoonest (ilma liftideta). Viimane renoveerimine oli 2023, avalikud kohad
Privaatne liiva-kiviklibu rand on hotellist 250 meetri kaugusel. Hotellil on peamine bassein, klubibassein ja veepark 4 liumäega täiskasvanutele.  Pearestoran ja 3 a la carte restorani ning 6 baari.

Bookingu hinnang 7,4, tripadvisori hinnang 4
Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

 

DUJA DIDIM 5*, Ultra kõik hinnas

Hotell avati 2016. aastal, renoveeriti 2023. aastal (uued toad, a la carte restorani renoveerimine, lisati uus a la carte restorani – kaug-ida, uus lobby-baar, miniklubi ja mänguväljak, laiendati basseini ja lisati uued veeliumäed).
Hotell koosneb kahest 5-7-korruselisest peahoonest koos liftidega ja 2-korruselistest lisahoonetest koosnevast kompleksist.  Hotellil on 4 basseini ja veepark 7+5 liumäega.
Hotellis on pearestoran, suupistebaar, kondiitriära ja Starbucksi kohvi, 4 a la carte restorani ja 4 baari.
Privaatne liivarand on hotellist 30 meetri kaugusel.

Tripadisori hinnang on 4,5 ja bookingu hinnang on 7,4
Vabade kohtade olemasolu ja hinnainfot näete siit: kliki siia

Küsi täpsemat pakkumist info@fantaasiareisid.ee

Tagasi blogisse